Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Pagalbos.

      Puslapiai:   1   2   3

Pranešimas kaziuks    2008 4 09 11:30      

Bandau per CS2 atsidaryti RAW formatu kadra,raso kad negali atidaryti,dabar studijuoju lightrooma,parsisiunciau bandomaja versija,faina programa,bet bandymu keliu labai letai einasi,kad taip radus kur aprasyma,gal zino kas?Aciu Sauliau uz sugaista laika su manim Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saulius Bartkus    2008 4 09 12:43      

Labai gaila, kad neatidaro Sad Lightroom'o aprasymo tai neturiu, pats kažkada buvau instaliavęs pabandymui, bet mečiau). Per daug programų tai irgi nėra gerai. Manau kokio XnwView peržiūrai, fotošopo ar Gimp koregavimui pakanka, na ir su raw kad dirbti turėk programą (jei reikia). Tiesa o kaip ta NX programa, ar pavyko paleist?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kaziuks    2008 4 09 19:40      

originalia be problemu paleidziu,bet ji japoniskai.Pabandysiu parsisiusti kokia nulauzta.Bandau atsidaryti Camera Raw kuri man atsiuntei,bet man is karto CS2 atidaro,ar cia normalu.Gal as nemoku su arhyvuotai failais,niekada nesinaudojau.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Arnis    2008 4 09 20:06      

Reikia atnaujinti Photoshop Cs2.. update padaryk. Nes turbut nepalaiko tavo fotiko raw

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kaziuks    2008 4 09 20:55      

Kaip tai padaryti?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saulius Bartkus    2008 4 10 7:54      

Tai fotošopą ir turi atidayti, nes ta Camera Raw tai ir skaitosi kaip priedas ar papildymas prie fotošopo. Beje gamintojo puslapyje skaičiau kad Nikon D300 skaitmeninius negatyvus (t.y. raw) turi atidaryt. Tai dabar net nežinau ką patart, pats aš naudoju kitą fotiką tai man viskas OK Sad(. Šiaip tai tokie failai nemažai sveria, tai gali būt taip kad jei kompas lėtesnis tai užtrunka laiko kol atidaro failą. Tiesa minėjai kažką apie archyvuotus failus, kas per failai, jei nesunku kokie trumpiniai? Jeigu nuotraukas suarchyvavai tai dirbant su jomis patartina išarchyvuot. Šiaip tai galėtum parašyt kokio failo pilną pavadinimą. O fotošopo tai neupdeitink, tuolab jei yra nelegalus Wink Problema ne tame, nežinau kur bet ne ten Rolling Eyes

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kaziuks    2008 4 18 0:11      

Aciu Sauliau,jau turiu lightrooma,atidaro be problemu,ir nebefotkinu RAW.Gal blogai darau?Bet nesu dar toks kietas,kad reiketu raw formato.Bandysiu susiveikti CS3,gal tas atidarines,nes photoshopas labiau patinka uz lightrooma,nes turiu literaturos lituviu kalba.O tas arhyvuotas failas,kur rasiau,tai tas Camera RAW.8di,kur man siuntej,gal as ko nemoku.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gintautas Bakšys    2008 4 18 7:58      

PS CS3 atidaro RAW be problemu, ir dar suteikia daugiau koregavimo galimybiu nei gamintojo pateikiamas RAW apdorojimo irankis. Cia as apie Canon RAW, bet manau ir su Nikon RAW taip butu.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Saulius Bartkus    2008 4 18 8:09      

Be reikalo atsisakot skaitmeninio negatyvo, na aisku kiekvieno teise rinktis. Ta faila "camera raw.8bi" ar kaip ji ten, reikia perkelt i direktorija adresu: C:/Program Files/Common Files/Adobe/Plug-Ins/CS2/File Formats. Ten as lyg tai buvau toki tekstini failuka nusiuntes kaip ta padaryt, tik kiek pamenu ten anglu kalba buvo. Lightroom'as be abejo irgi gerai, kada bandziau didelio skirtumo nemaciau tarp jo ir camera raw. Na bent jau mano, pradedanciojo akimis taip atrodo. O CS3 tai manau neverta, nes raw konverteri visviena teks paciam isistatyti, na dar pliusas kad naujesne. Jeigu rimtai darbais su grafika nedirbi tai tikrai neverta.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą