Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

Kur dedat sugedusius DSLR?

     

Pranešimas Foto_Mėgėjas    2014 6 24 10:57      

Kazkaip nelabai matosi skelbimuose kad kas pardavinetu sugedusius. Ismetat? Padedat i lentyna neribotam dulkejimui? I kokia supirktuve priduodat?

Kadangi megstu pasikrapstyt su sugedusiais elektronikos prietaisais, tai butu visai idomu gavus koki vertesni demesio pasizaist. Jei turit kazka tokio gulincio be naudos, nupirkciau. Labiausiai domina Nikon ir Canon. Galbut ir koks vertingesnis objektyvas sudomintu (bet su jais man kazkaip sunkiau \"susisneket\" Smile ).

P.S. jei tikites kainos panasiai kaip uz veikianti, toks variantas nedomina. Entry Level ar senesni nei 10 metu modeliai irgi nedomina.

P.P.S. manau suprantat, kad nors ir idomu krapstytis su technika, bet jei po to is jos nebus jokios naudos, tai kokia logika terliotis Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vidas    2014 6 25 13:48      

Pažiūrėk, po kiek išeina Ebay tavo pageidaujamos klasės ir kartos modeliai... Suprantamas noras praktiškai nemokamai susiburti kokį neblogą aparatą, bet patikėk pas mus tai praktiškai be šansų... Jei turi draugų UK ar pas vokiečius, ten dar galima lokaliai ką nors susirasti čia vargu..

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą