Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Kūdra tampa įžeidinėjimų pelke, ką sako Mindaugas ?

      Puslapiai:   1   2   3   4  

Pranešimas SW    2010 8 20 12:23      

Dedate prastus darbus ir stebitės, kad vartotojai jus blogai vertina. Įžeidinėjate kitus ir stebitės, kad gaunate įžeidimus atgal.
Nerodykite į kitus. Šiuo momentu Jūs esate tas asmuo, kurio elgesiu yra labiausiai yra nepatenkinti kūdros vartotojai ir būtent dėl jūsų aš gaunu daugiausiai nusiskundimų. Jūs sakote va ten tas, ten tas. Skundai paskutiniais mėnesiais el. paštu buvo gauti dėl jūsų elgesio.
Tad jeigu pradėti nuo tvarkos įvedimo, tai pirmas žingsnis turėtų būti jūsų atjungimas. Ir patikėkite iki to nedaug trūksta.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 8 20 12:33      

Štai, Mindaugai, nauja arkanoido visiško nusikalbėjimo, insinuacijų ir faktų manipuliavimo kūrinys. Už tokį šmeižtą, faktų iškraipymą - jis , manau, liks čia kūdroje, kad patenkintų jūsų ambicijas mano atžvilgiu. jei tai būtų apie Darių ar kitą klubo narį - arkanoido neliktų visam laikui šioje erdvėje.
Palauksiu - jūs, Mindaugai, parodysite kokie jūsų vertybių kriterijai ir kokias vertybes ginate..
Štai ir pati arkanoido rašliava. Jis akivaizdžiai nesveikas. Ne mums su jumis jį gydyti, tačiau savo tinklapio erdvę jums teks apvalyti arba atskleisite savo vertybinę poziciją.
... P.S. Antanas, muset, pradėjo šią temą kai Andrius garbingai viešai priminė kad kažkokia kūdros autorė už savo lėšas mielai sutiko transportuoti Kučinską iki psichinės būklės patikrinimo įstaigos, ir pati norėjo apmokėti šias procedūras. Kodėl supyko, kai medicina ir pravažiavimas brangsta -dėkoti tik reikia tokioms geradarėms mergaitėms. Nedaug kas investuoja savo pinigus į kito žmogaus sveikatą.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 8 20 12:43      

Mindaugai, jūs ir vėl manipuliuojate faktais. Sakote dedu prastus darbus. Ką gi pasitikrinkite kiek mano darbų atžymėti kaip mėgstami. ar jums nė kiek ne gėda.Gąsdinate atjungimu. Jūs nepajėgus net chamų atjungti. Mane galite, kaip įrodymą visai bendrijai , kad pripažinti savo klaidų ir abejingumo negalite. gyvenimas dar, tikėkim, ilgas, Kiekvienas neteisingas, negarbingas darbas išsaugo paskui save ilgą šleifą.
arkanoido manipuliaviams yra viena. Admino - jau nebe juokinga.
Jūs ir vėl nesureagavote, vėl pamiršote savo viešus žodžius, kad įžeidinėjimams čia vietos nebus. jūs be faktų pripaišote man kas nebūta, o į konkrečius faktus, kuriuos jums nurodžiau esate abejingas.
Keista, tai ką jums rašiau, ką žadėjote ištaisyti - dėl nobody - nėra skundai, nėra informacija. Dvilypiai vertinimai, Mindaugai. tai jau manipuliacija faktais.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 8 20 12:57      

Šią temą laikau uždaryta. nes tolesnis jos plėtojimas nieko naujo ne bepasakytų. kitą vertus būtų neteisinga šią temą paversti vieno ar kito asmens persekiojimu. Informacija paviešinta. Savo poziciją taip pat paviešinau. visa kita jau ne nuo manęs priklauso. Nebent susikauptų kritinė masė kitų žmonių dalyvaujančių šiame tinklapyje , kurie prisijungtų (bet kokių būdu) prie geidžiamų pokyčių realizavimo.
Pagarbiai visiems Antanas Kučinskas.
.
. p.s. - tie,kurie spekuliuos esą išsigandau atjungimo - liks neteisūs. Netgi šioje situacijoje reikia mokėti laiku sustoti, kol bendravimas neperaugo į viešą barnį.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas SW    2010 8 20 13:19      

Faktas yra vienas - dėl jūsų yra gaunama daugiausiai nusiskundimų. Jeigu šis faktas nepasikeis bus atitinkami veiksmai.
Arkanoidas turbūt būtų antras pagal skundus, tad turite šansų ir abu kartu palikti šią svetainę.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 8 20 14:09      

Mindaugai, kadangi faktus parenkate jūs, tai tokia ir aritmetika. Jei dėl menkų mano vertinimų, jūs gaunate nusiskundimus, ką galėčiau jums patarti. Jei jūs dėl konkrečių netoleruotinų pasisakymų - nereaguojate - jūsų teisė, jūs čia administratorius. Beje, aš manau, kad puikiai jus suprantu. Negalite net pastabų niekam pareikšti, nes už analogiškas saviems taip pat reikėtų. Beje, Mindaugai, kiek reikia tų netoleruotinų, kad jūs sureaguotumėte ? Apie nobody - jau ir nebekalbu. Net jei jums ir labai nepatikčiau, - ar maža dėl ko - tas dar nesuponuoja tokių asmeniškumu man. Ar aš neteisus ? Jums nurodžiau, nors esu tikras jūs ir taip tą žinojote, pvz. : Marius, jis net pasiaukoti žadėjo vardan mano pašalinimo... Mindaugai, už kitokios nuomonės turėjimą, siekis mane pašalinti, labai jau diktatūra kvepiantis. O jūs dar mane kategoriškumu esate kaltinęs.
Mindaugai, būčiau apsimetėlis, jei dėl baimės būti atjungtam keisčiau savo pažiūras. jos liks tokios pat. jei darbas yra vulgarus, neestetiškas - visada tą ir pasakysiu. Jei kuris iš autorių viešai žemins kitą - visada tą garsiai ir pasakysiu. Iš to, ką jūs šiandien parašėte, aišku, kad į jus kreiptis dėl esamų negerovių neverta. jūs tik gasdinate atjungimu.
Na, neatsakėte nei į vieną mano klausimą ar nuorodą, - jūsų tokia pozicija. Tik jau nedarykite iš jums išsakomos kritikos - kaip įrankį susidoroti su jums neįtinkančiais. visų vistiek neišjungsite. Tam bent svarios, tikros, ne iš piršto laužtos priežastys turi būti. Bet ką čia aš jus mokau.
būčiau žymiai laimingesnis, jei netektų susidurti su minėtaomis problemomis ir jų netikėtais sprendimo būdais. Jei perdaug matai, būsi nebematantis.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas jurga    2010 8 20 14:15      

Šnekėk, šnekėk, Antanai, greičiau finita la comedia ateis.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Andrius Elsbergas    2010 8 20 14:20      

iš kur Adminas turi tiek kantrybės

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Thomas Andrijauskas    2010 8 20 14:38      

maziau kalbu, daugiau darbu. fin

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 8 20 15:26      

Antanas Kučinskas rašo:

Štai ir pati arkanoido rašliava. Jis akivaizdžiai nesveikas. Ne mums su jumis jį gydyti,[/b]


Noriu paklausti - kiek toks diagnozių nustatymas dar tęsis ??? Neturiu noro daugiau veltis į jokias "razborkes", bet tie diagnozavimai jau tikrai įgriso.
Norisi ramybės, peržiūrėti kitų autorių darbus, parodyti savo - bet vėl ir vėl be medicininio išsilavinimo kažkas drįsta nustatinėti įžeidžiančias ligų diagnozes, nors ir turėtų medicininį išsilavinimą, ir po pravestų ekspertizių būtų nustatytas ligos faktas- tai vis tiek tai būtų Hipokrato priesaikos sulaužymas, daktaro ir paciento paslapties paviešinimas.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Antanas Kučinskas    2010 8 20 17:51      

Personaliai arkanoidui - kaip jau rašiau - tema išsemta. Jei ir galėjo čia duoti kokius atsakymus ar komentarus, tai tikrai ne jūs arkanoidai.
Tačiau turiu viešai jums padėkoti, arkanoidai. Padėkoti už suteiktą pamoką , už tai kad jūs apsiėmėte labai nelengvos misijos - būti mano mokytoju. Skleisdamas negatyvą , jūs mokote mane bet kokioje situacijoje neprarasti žmogiškųjų principų, pagarbos net aponentui. Net tada kai tau spjauna į veidą. Ir kai su kuo didesniu pasimėgavimu jūs tą darote - tuo stipresnė pamoka. Ačiū tau, arkanoidai, kad apsiimdamas būti mano mokytoju, - apsiėmei ir menko žmogaus naštą nešti. Ir kiekvienas geras darbas - anksčiau ar vėliau, - aš tikiu, bus atlygintas. Dar kartą, arkanoidai, tau sakau ačiū.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Saulius Kublickas    2010 8 20 19:03      

Sveiki, vyrai, gal uzkaskite karo kirvi!

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Kafkis    2010 8 20 19:33      

Saulius Kublickas rašo:
Sveiki, vyrai, gal uzkaskite karo kirvi!

Gerai žmogus sako išties


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas 33    2010 8 20 23:35      

Palikit ta Kucinska.. Kaip Andrius minejo atlaidziau vertinkite jo komentarus. Ko tokie suirze, ar tikrai yra del ko?Smile

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2010 8 21 9:23      

Tingiu skaityti visas sias beletristikas. bet kyla klausimas

jei cia nejauki erdve tai Antanai kas jums trukdo isnykti is cia?


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą