Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

kodel zmones naudojat fhotoshopa

      Puslapiai: 1   2   3   4  

Pranešimas ormondas    2010 2 10 14:54      

sveiki as cia ziuriu nuotraukas ir matau daug koreguotu nuotrauku kam to reikia argi nuotraukos neturi buti tikros nekoreguotos, tikros gi grazesnes kad ir nelabai vykusiai isejusios.
pries photoshopa as nieko pries bet vis gi?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Andrius Vaitkevičius    2010 2 10 15:26      

o kodėl moterys naudoja kosmetika?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ormondas    2010 2 10 15:40      

bet naturalumas irgi grazu

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas D.A.    2010 2 10 15:48      

bet ne visi ir naudoja

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2010 2 10 15:49      

klausima suprantu bet nesuprantu priezasties del ko ji uzdavet ormondai. juk pats atsakyma zinot. Smile. ar pasiguost norit del ko nors?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Marija Butkute    2010 2 10 17:07      

jei yra galimybe patobulinti savo darba, kodel tuo nepasinaudojus?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ormondas    2010 2 10 17:27      

patobulint bet nezymiai bet kai pridedama efektu tai man jau ir nebegrazu,pasiguost as nenoriu.
as uz naturaluma!


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ormondas    2010 2 10 17:28      

beje dar iskilo klausimas kaip jus vertinat nuotraukas i ka atsizvelgiat kokius kriterijus naudojat

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Marija Butkute    2010 2 10 17:43      

na manau cia jau nuo skonio priklauso. buna manipuliaciju i kurias ziuri ir atsiziuret negali, o buna ir tokiu, kad graudu darosi.


as asmeniskai ziuriu pirma: ar bendrai mane darbas patrauke, kad paziureciau i didesne jo versija, tada ideja ir kompozicija, spalvos, kokybe, smulkmenos. bet mane daznai uzkabina smulkmenos ir tada as nesuprantu, kodel zmones negali prisesti prie photoshop'o minutei, ir sutvarkyti koki nors viena nereikalina dalyka be kurio butu simta kart maloniau ziuret i foto. Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas saulius saladunas    2010 2 10 17:59      

Fotosopas tai taspat kaip seniau buvo fotolaboratorija , kur buvo ryskinama , kadruojama spausdinant , tamsinama ar sviesinama pridengimais , naudojama ivairiu spalvu virazai , retusuojama ir t.t . Taigi nieko blogo , paprasciau ziurint atsiradus naujoms galimybems ir technologijoms galima naudotis , galima ir nesinaudot . Kaip antai fotografavimas i stiklo plokstele paciam uzliejus emulsijos , naudojant spalvotas juosteles ivairiausiu formatu , juodai balta juosta ryskinama analoginiu ir masininiu budu .... , o kur dar skaitmena nuo 40mil. pikseliu iki paprasciausio telefono aparato. Tiesiog reikia visos knygos parasymo apie fotografija nuo atsiradimo iki dabar , bet ir be knygos informacijos galima prisirinkt . Manau , kad i tuos reiskiniu reikia ziureti placiai ir jei kurioje nors vietoje sugebi ar bent turi noro stengtis , visada imanoma kurti . Rezultatu niekada nebus visi patenkinti , nei autorius nei ziurovai . Bet gyvenimas ir jo pazinimas tesiasi ir jau netaip blogai .

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Patieška    2010 2 10 18:31      

ormondas rašo:
i ka atsizvelgiat

Paprastai į galutinį rezultatą.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas 17871    2010 2 10 19:14      

ormondas rašo:
i ka atsizvelgiat kokius kriterijus naudojat


kai didžioji kurinio dalis - manipuliacija - į tai, kokia idėja, turinys, apie ką "daina", kompozicija, kokybė (hm, viskas taip pat, kaip ir vertinant ne fotošopą). fotošopo atveju, kurinys sukurtas pasirinkus tokią priemonę/atlikimo techniką - kompiuterinę grafiką. gi ir pieštuku nupiešti galima visaip - ir bet kaip, ir ypatingai. Smile o jei apie fotografijos kosmetinę korekciją fotošopu - vieni iš to "išauga", tobulėdami/progresuodami kaip fotografai, įvaldydami fototechniką, kiti ir nesiekia jokių meninių aukštumų, o treti atranda ir fotografijos kaifą, ir fotošopo+fotografijos įdomybes. tokia štai mano nuomonė. Smile o prastų fotošopinimo pavyzdžių tiek pat gausu, kiek ir visų kitų "mianų" (gerų - analogično) Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ormondas    2010 2 10 20:46      

aciu uz jusu nuomones ir atsakymus visu labai idomus pasisakymai

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas r.g.    2010 2 11 21:08      

fotosopas - tai kaip indulgencija.
lengvas budas istaisyti klaidas.

nekalbu apie tuos, kurie is pavieniu elementu fotosopu sukuria naujus pasaulius. tokiu darbu ir nuotraukomis nepavadinsi - sava meno rusis.

o siaip - kas yra ta tikroji fotografija diskusija yra begaline. taip ir kovoja tarpusavyje "analoginiai" ir "skaitmeniniai" zmoguciai, ziurintys pro objektyva...


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2010 2 12 9:52      

Kodėl valgydamas naudoji stalo įrankius? Kodėl neriaugėji ir nebezdi prie stalo? Nes taip yra kultūringa. Fotografijoje kultūringa pateikti sutvarkytą produktą, o ne belenkokią žaliavą.

Alergija fotošopui ateina iš nemokėjimo juo naudotis ir iš klaidingo įsitikinimo, kad juostos laikais nebuvo postprocesingo. Jis buvo - ir net labai gausus. Pusė fotošopo įrankių yra būtent tų juostinių procesų imitacijos - jie netgi originalius pavadinimus išsaugojo.


» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2   3   4  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą