Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

dienoraštiniai reikalai

      Puslapiai: 1   2   3   4   5   6  

Pranešimas kva    2009 4 07 9:35      

aš, būdama smarkiai susidomėjusi visais kūdros dienoraščiais, vis dažniau liūdžiu. atšilus orams ir pakilus norui užsiimti grupine fotografija, įvairaus plauko kūdriečiai buriasi į grupuotes ir fotkina vieni kitus! o paskui visais šitais dalykais užkiša skaitomiausius (mėgstamiausius) dienoraščius (na, tai padaryti išties lengva, juk vien kiek balsų gauni, kai ant uogų paspaudžia kiekvienas meet'e buvęs žmogus).

taip, suprantu, kad visiems labai įdomu save pamatyti, pasidžiaugti praėjusiomis žavingomis susitikimo akimirkomis, bet gal būtų galima kažkaip susikooperuoti ir į vieną dienoraštį sudėti viską? arba pvz. dėti į kokią ten picasa galeriją ir dienoraštyje duoti tik nuorodas? (gal dar kokių siūlymų?)

nieko nesakau, kai būna įdomūs kadrai, bet tokie vieni kitų papleškinimai, na, tikrai nėra labai akį pradžiuginantis dalykas. juolab, kad nustumiami išties įdomūs dienoraščiai, jausmingi pasakojimai etc.

dokumentacija - gerai, bet kai tą pati nuobodų veiksmą iš skirtingų pusių nufotkina penki žmonės ir visi penki įdeda į skirtingus dienoraščius, tai nuo besikartojančių veidų ima suktis galva (ir toliau seka atitinkamos organizmo reakcijos).

na, bet jeigu čia tik man taip - pakentėsiu Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kva    2009 4 07 9:36      

m?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas MP    2009 4 07 9:46      

kva sakote? deja, zmones i dienorascius raso labai skirtingus dalykus - pvz kad ir tulos paneles brigitos jones dienorastis kaip diena ir naktis skiriasi nuo agento cooperio is tvin pykso kaimo... negali pykti...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Luce    2009 4 07 9:59      

"Dienoraštis mano. Ką noriu tą keliu" Smile rodos toks dienoraščio aprašymas buvo.
Aš juos labai mielai vartau. Visus.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 4 07 10:00      

gal reiktu koki meetorashciu skyreli isteigti. analoga dienorasciams. o dabartine situacija ma netrukdo... atsirenku ka zet Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kva    2009 4 07 11:14      

taip taip, žinau, kad ką nori, tas ta deda. bet prisiminkim panelės krigud atvejį ir neišsenkančius jos piešinėlių archyvus Smile kad skirtingai rašo žmonės ir apie skirtingus dalykus - tai labai šaunu. bet kam dėti tą patį per tą patį iš visokių mytų? - štai kur klausimas Smile na, čia aš tiesiog svarstau, nieko neužsipuolu ar pan. na, tarkim, kai buvo kūdros gimtadienis, tai mesdavom į atskirą galeriją. gal rimtai reikia kažkokį skyrelį įsteigti su mytų nuotraukom? tada būt viskas vienoj vietoj.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Luce    2009 4 07 11:26      

gal ir liuks atskira galerija susitikimams. Nes jų tikrai padaugėjo, ir orams atšilus matyt dar daugės. Tiesiog pamenu, kai susitikimų nuotraukos buvo dedamos tiesiai į kūdrą kilo diskusija ir tada buvo patarimas kelti tokias nuotraukas į dienoraščius.
O Krigud atvejis buvo kitoks Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Elė S.    2009 4 07 12:19      

galgi ir gera idėja.. atskira vieta meetų nuotraukoms būtu patogi ir patiems meeto dalyviams.. paprasta ir aišku... nereikėtų knistis tarp visų dienoraščių ieškant malonių ištraukų.. :>

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas vi.    2009 4 07 12:35      

man aišku panevėžiečiai ir visi iš tų kraštų laaaaaabai mieli, bet aš irgi nebenoriu jų naktimis sapnuoti Smile galima būtų tą srautą truputį kaip ir apmažinti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Patieška    2009 4 07 13:17      

dėl manęs tai..nematau jokios bėdos. Taigi ne kategorijos, dar apibrėžt apie ką į dienoraščius galima apie ką ne... man asmeniškai pokeisčiai ta "problema" atrodo. Gal kai užaugsiu suprasiu Smile O po meetų fotkes kartais visai mielai palandžioju ir pasmalsauju, nors ir nesu vieno iš tų meetų "dalyvis". Razz Kuo žmogus gyvena, tą ir deda, tarkim man meetai kur kas labiau susiję su kūdriniu gyvenimu (ir man asmeniškai įdomiau kiek), nei rankdarbių nuotraukos. Bet vėlgi - kas kuo gyvena, kas kam aktualu, tas tą deda ir sakyt, kad vienas dienoraštis dienoraštiškesnis už kitą...ai...skonio reikalas Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas vi.    2009 4 07 13:28      

aš tai nesakau, kad neįdomu. labai įdomu ir ypač, kai pankūdrizmas tas taip ten gyvai gyvena. tačiau kažkaip nu, apmažinti beveik tų pačių portretų skaičių visai smagu būtų. tada jei dieną ar kelias neužeinu į kūdrą, tai jokio dienoraščio ir nepamatai kito Smile o šiaip tai dideli linkėjimai ir gerai, kad taip smagiai, išradingai ir aktyviai. vilnius dar žiemos miegu labai užmigęs. šaunuoliai!

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Malvydas    2009 4 07 13:45      

... ir į kūdrą portretų mažiau dėkit, nes jų žymiai daugiau, nei pvz. manipuliacijų (joke)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Patieška    2009 4 07 13:47      

Viltare,
tai niekas gi nedraudžia kitiems kitokius rašyt, nėra gi taip, kad arba tik jų dienoraščiai arba kiti Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas vi.    2009 4 07 13:54      

Audra, ar tikrai?!? velnias, nežinojau... išsakėm nuomonę, kad nu, kas su saiku gal yra ir įomiau, negu kas be saiko... mūsų su kva saikas jau pasiektas. tai tiek. o dėkit tai ką norit, niekas tikrai nei draus, nei kaip kitaip, paspringčiosim ir viskas. o diskusijos apie tai, kas kam patinka, o gal ką galima pagerinti turbūt beveik visada visose žmonių grupėse yra sveikintinos, jei tai vyksta normaliu diskusiniu būdu.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas kva    2009 4 07 14:09      

pritariu viltarės pasisakymui 13:28. ar iš balos tas norėjimas pripūsti tiek vienodų kadrų? tai aš ir klausiu viešai - į pankūdriečius taip pat besikreipdama, ar jūs nemanot, kad čia truputį per daug tų vaizdų? gal jau užteks? tarkim, kad ir šiandien - tik vienas dienoraštis tarp geriausių yra ne iš myto. nu ką aš žinau...

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2   3   4   5   6  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą