Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Fotopiratavimo skandalas Estijoje

     

Pranešimas darius ma    2009 2 02 15:32      

Žinomas Estijos politikas, dabartinis Talino meras Edgaras Savisaaras įsivėlė į fotopiratavimo skandalą. Savo asmeniniame bloge jis be leidimų naudojo dienraščių Postimees, Ohtuleht, agentūros Scanpix nuotraukas. Policijoje jau užregistruotas pareiškimas dėl šios vagystės ir laukiama koks bus sprendimas. Nuo jo priklausys ar Estijoje taps lengva kovoti su piratais ir vagimis. Įdomiausia, kad Savisaaras būdamas politikas ir viešas asmuo parašė savo bloge, kad pareikalaus iš žiniasklaidos milijono EEK už jo nuotraukų naudojimą Smile Žinios apie šį skandalą yra populiariausios šalyje jau trečią dieną iš eilės.
P.S. Savisaaras dabar yra ir vienos partijos siejamos su Rusija vadovas.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas cruxman    2009 2 02 15:49      

Niekam neidomu. Politikos geriau cia daugiau nekisk.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas darius ma    2009 2 02 15:54      

nerašinėk už visus, nes jei tau neįdomu, tai nereiškia, kad kitiems fotografams irgi yra neaktualu, kai jų nuotraukas vagia.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas U.23    2009 2 02 19:09      

cruxman rašo:
Niekam neidomu. Politikos geriau cia daugiau nekisk.


Piktas Keksas Mr. Green Mr. Green Mr. Green


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gryn    2009 2 02 22:47      

Man, pavyzdžiui, labai įdomu. Estijoj studijavau kiną ir TV (ir dar tebestudijuoju, tik pertrauką darau dabar), tai reikėjo mums ten su tais politikaus turėt visokių reikalų. Dėl Savisaaro nenuostabu, žinau, kas jis per fruktas. Estai jo nevirškina. Šiaip čia prie Baltijos tokių "politikų" trūkumo nesijaučia Smile Įstatymai jiems negalioja. Paskui išverčia akis ir apsimeta, kad nieko nežinojo.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Herkus    2009 2 08 16:45      

O ko cia taip pergyvent del kazkokiu vogtu fotkiu? Pasitikrinkit kompus- ataip jau nei pas viena nera nei vienos " nukrakintos" progeamos? Nei vieno parsisiusto filmo ar zaidimo??? Tai ko cia daba nervintis "del kazkokiu nuotrauku" ??? A ?

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą