Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

Pigios kameros is uk

     

Pranešimas Linas Blaskevicius    2008 7 29 18:22      

Sveiki gal kas zino kur pigiau gaut SLR kamera. Vasaros metu busiu UK jei tai pliusas. ( Beto kaip variantas gaut kamera is US be mokesciu, t.y. daug pigiau)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Bebras    2008 7 29 18:33      

Uzsisakyk per ebay ir toj pacioj anglijoj, juk svaro kursas krites, i r pigesnis siuntimas vietoj yra. Plius europine garantija bus.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Jelena I.    2008 7 30 0:35      

UK pigiau nei LT, o USA pigiau nei UK Smile Europoj pirkti pliusas, kad garantija bus. O siaip ebay, amazon ir pan., daug visko yra ten.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2008 7 30 16:39      

Apie UK.

Galima oro uoste dixon's tax free shope, jei skrisi. pora esu ten pirkes. na, ziurint kokia, ne visos ten buna ir ne visada, taigi cia gambling, paskutines minutes pirkinys. o siaip amazon.co.uk, ebay.co.uk - ten aisku reikia ziuret del garantiju tiksliai, nes jos tempiamos is HK, bet raso kad garantijos yra. nebandziau is ebay.co.uk. Aisku yra niuansu su atsiuntimu, etc.

o geriausia - eini londone i tottenham court road, ten N foto ir elektronikos shopu ir sakai babajui, pardavinejanciam kameras - imu sita uz amazon.co.uk kaina. paprastai susitariama, pats isbandziau ant kameros ir kitu gadgetu. dauguma prekiu ten normalios.

Is USA aisku gerai, jei kas nors atves etc. Del garantijos... na, cia yra gamblingo, priklausomai kiek sutaupai. As pirkau UK paskutine kamera (oro uoste, dixon's) uz USA kaina, su 2m UK/EU garantija.

Taipogi pracekink ir vokietijos ebay.


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą