| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 01 13:03
jeigu turi tai dar nereiškia kad fotografuoja su juo
o šiaip tai, nemanau ,kad visi rodo viešai, tas nuotraukas darytas su Lomo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 01 18:54
Nuva, juostelė jau pilna. Ryt nešiu ryškint Kaip supratau prieš ryškinant reikia paprašyt kad nekoreguotų spalvų ir padidintų kontrastą?
Su ta smena dar nesigavo juostelės atvyniot atgal, tai užsidariau tualete ir nieko nematydamas, atidaręs, šiaip netaip suvyniojau
o dabar jau išsiaiškinau, kaip padaryt ,kad leistų ir atgal atsukt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2008 5 02 0:54
Lukas Pečiulaitis rašo: | Nuva, juostelė jau pilna. Ryt nešiu ryškint Kaip supratau prieš ryškinant reikia paprašyt kad nekoreguotų spalvų ir padidintų kontrastą?
Su ta smena dar nesigavo juostelės atvyniot atgal, tai užsidariau tualete ir nieko nematydamas, atidaręs, šiaip netaip suvyniojau
o dabar jau išsiaiškinau, kaip padaryt ,kad leistų ir atgal atsukt |
Nu ne prieš ryškinant, o prieš spaudžiant ant popieriaus. Ryškina visada taippat, o var spauzdinimas gali būti koreguojamas.
Nu nežinau kodėl, bet man labai norisi pamatyti tavo rezultatus. Tikiuosi ilgai neužtruksi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Benas Navanglauskas
2008 5 02 10:58
mano pirma juosta irgi tokia juokinga gavosi : )))) Bet tie keli kaddrai, kurie pavyko man brang8s :>
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2008 5 02 12:01
Mano kelios pirmos juostos, mano "fotorenesanso" laiku "šūdais" išplaukė kol supratau, kad mano vargšelis zenitas neturi juostos prispaudimo plokštelės ant dangtelio Meistrelis net litų nepaėmė už tokį remontą Vėliau viskas kaip per sviestą.
Auksinė taisyklė fotkinant su juosta. Geriau truputi perkalti* nei nedakalti**.
* - pereksponuoti
** - nedaeksponuoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2008 5 02 13:24
Benas Navanglauskas rašo: | Mindaugai!!!! Ką po galais reiškia "neDAeksponuoti'? : D |
Nedakalti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 02 13:52
nuva, nunešiau išryškinti, jau kaip ir reiktų eiti pasiimt
jau įsivaizduoju kas ten per "šedevrai" bus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 02 14:31
nu kai primą kart gyvenime fotografavau su juosta ir Smena, tai gal ir gerai gavosi
Išviso kadrų kur įmanoma kažką įmatyti turbūt koks 18, visi kiti arba juoda arba tuščia
Surašiau, už valandos bus 12 padarytų nuotraukų. Jau spėju bus juoko
dar paprašiau, kad kontrastą padidintų truputį, bet kažką sumurmėjo ,kad mes jį ir taip padidinam.... tai manau nepadidins jo normaliai....
žiūriu, čia daug kas susidomėjo mano padarytom nuotraukom
įdomu dėl ko?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 02 16:24
Nava, išviso padaryta yr 12 foto, bet 3 labai jau nekokios tai nefotkinau jų. Kokybė suprastėjo, nes skanerio neturiu, tai teko perfotografuoti
Išviso įkėliau 9 foto į "Kiti darbai". 1;2;3;4 man pačios gražiausios ir geriausios
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 5 02 17:27
Nežinau ar įsikirtau, dar nelabai galiu paaiškinti kas ta lomografija....
Žinau tiek, kad nuotraukos gali būti ir tokios, kad patiks ir sukels jausmus tik man. Tai yra savo jausmų, galvosenos, savo matymo, parodymas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 5 09 1:04
Lukai, as irgi pirkau juosteliu .... (daugiau nei du kartus), lomo man neidomus, bet gal pasakysi kaip pasididinti siena?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|