Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Foto spauSdintuvai! ;)

     

Pranešimas asdfasdf    2007 8 22 2:34      

Sveiki visi! Dziaugiuosi rades ir papuoles i sita faina bendruomene Smile


Kas galetumet patarti del foto printerio? Kaip ten gaunasi (kas turite/ esate naudojes) su nuotraukos savikaina? Ar pigiau nei darytis lab'e? Smile Tai cia del nuotraukos savikainos.

O dar tokia mintis, kad perkant foto spauzdintuva nebutu teisinga pagalvoti biski i prieki ir pirkti spauzdintuva pagal ateityje planuojama isigyti foto aparata? Kazkaip esu girdejes (kiek tai tiesa nezinau), kad saudant su canon geriau spauzdinti canon spauzdintuvu, ir pns. Nelabai tuom tikiu, ka jus manote?

Vienu zodziu artimiausiu laiku noresiu susikurti spauzdintu nuotrauku albuma ir ziuriu optimaliausiu variantu (atspauzdinti daug nuotrauku, ir galbut pigiau ir taip kaip nori), taigi vienas is ju - pirkti foto spauzdintuva?

Kokius rekomenduotumete modelius kaina~kokybe ? Smile

aciu!!

P.S. 'printeriu' ir 'spauzdintuvu' ieskojau bet neradau irasu forume todel uzvedziau nauja tema.

P.P.S. ir sori kad dar neidejau savo nuotraukyciu bet dabar grizes is 'staziruotes' su fotoshopu ant namu gero monitoriaus pamates fotkes istryniau visa savo menesio darba rusiuojant ir 'ryskinant' fotografijas, kurios buvo mano mokymosi stadijos nekokybiskas produktas. dabar jau atseit pramokes imsiuos viso sito nesibaigiancio darbo is naujo. fjuf Rolling Eyes


Paskutinį kartą redagavo asdfasdf, 2007 8 23 19:55 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas asdfasdf    2007 8 22 2:55      

stai ka as pokolkas radau sia tema, galbut bus idomu paskaityt kitiems galvojanties apie toki pirkini zmonems.

http://www.delfi.lt/news/economy/ITbussines/article.php?id=13993376

sio menesio straipsnis. daug ka paaiskina ir atsako i mano uzduotus klausimus. bet visgi labiausiai laukiami fotokudrieciu komentarai ir nuomones/patarimai Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2007 8 22 7:21      

Ir vieniems, ir kitiems tiesiog norisi prakišt savo produktą...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas SW    2007 8 22 20:25      

kif rašo:

Kazkaip esu girdejes (kiek tai tiesa nezinau), kad saudant su canon geriau spauzdinti canon spauzdintuvu, ir pns. Nelabai tuom tikiu, ka jus manote?


Labai keistas gandas Smile Gal čia canon'as tokiu keistu būdu savo printerius bando reklamuoti.

O šiaip jei paprastai, tai spausdinti minilab'e yra pigiau ir kokybiškiau. O namie spausdinant yra malonumas, galimybė ekspermentuoti, matyti iškarto rezultatą.

P.S. Ir šiaip... spauSdintuvas


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas G L    2007 9 17 22:43      

o ka manot apie sublimacinius printerius ?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas RS    2007 9 17 23:40      

Jei spausdintuvas pigus - rasalai brangus ir nuotrauku savikaina auksta, aukstesne nei minilabo.
Brangus spausdintuvai turi po 6-9 atskiru spalvu rasalines. Vienai pasibaigus, nereikia kitu mest lauk, tai nuotrauku spausdinimo savikaina mazesne ar lygi minilabo. Na ir formatas iki A2+, bei galimybe paciam koreguoti atspalvius.
Daug priklauso nuo fotopopieriaus.
Siaip pastebejau, kad neuzdengtos , be stiklo, spausdintuvu spausdintos nuotraukos nuo sviesos, nebutinai tiesiogines saules, greiciau blunka ir keicia spalvas. Po stiklu laikosi stabiliai.
2007 cempionas - Epson Stylus Pro 3800 A2+ formato ( 45.7 cm x neribotas ilgis is rulono) ir 9 rasalinemis.
Kaina LT apie 5200 Lt, uzsakoma preke.

http://www.eisa-awards.eu/2007/node/769

Lietuvoj prekyboj A2 ar A2+ formato foto popieriaus spausdintuvams dar neuzveze, arciausiai Lenkijoj - A2 (420×594), 20 lapu 187 zl
Lapas apie 9 Lt - iseiga max 16 vnt 100x148 nuotrauku - vienos savikaina apie 0.56 Lt+rasalai+spausdintuvo nusidevejimas.

Taip, kad del pigumo, minilabas mazoms nuotraukoms pigiau, del kokybes - lygu, del patogumo - spausdintuvai lenkia.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Fantastika    2007 9 24 15:26      

Naudoju jau pora metų Epson R200. Esu visai patenkintas.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Jonas V.    2016 7 07 19:49      

Turiu fotospausdintuvą, reikia atsispausdint vieną kitą etiketę, bet nenoriu pirkt atskirai to etikečių spausdintuvų, ar bandę kas kažką panašaus chimičint? Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2016 7 12 18:42      

Jei teisingai supratau - kalbi apie lipnias etiketes.
Variantas A - lipdukinis popierius. Atsispausdini, išsikerpi ir turi. Nelabai dažnas toks popierius, bet paieškojus rasi. Tinka vienetiniams dalykams. A4 lapas gali būti iškart suraižytas į mažesnes etiketes - jei dydį atsitaikysi, tai visai net patogus variantas, net karpyt nereiktų. Tačiau spausdint geriau lazeriniu spausdintuvu - rašalas kur kas prasčiau atsparus aplinkos poveikiui.
Variantas B - jei reikia šiek tiek daugiau (na kelių dešimčių lipdukų bent jau) - kreiptis į tokias paslaugas teikiančius. Čia jau mano sritis - galiu pagelbėt ar patart Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Rimas Ziol    2016 12 05 17:04      

[quote:9fb6937f2c=\"Fantastika\"]Naudoju jau pora metų Epson R200. Esu visai patenkintas.


Visiškai pritariu. Epson ir HP spausdintuvai - patys geriausi rinkoje. Neprigrūsta nereikalingų funkcijų, veikia greitai ir sklandžiai, spausdina kokybiškai.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Rūta Lukoševič    2017 5 24 10:26      

Etikeciu spausdinimas galimas ir be spec. spausdintuvo, bet labai pavargti reikia, kol tinkamai kompiuteryje susimaketuoji kaina, kad atitiktu etiketes dydi. Jeigu reikia tik keliu etikeciu, tai galima ir pazaisti, o jeigu prisireikia dazniau, tai tie spausdintuvai nera brangus, imanoma ipirkti.

Paskutinį kartą redagavo Rūta Lukoševič, 2017 6 01 12:34 . Redaguota 1 kartą


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Juozapas Pikciukas    2017 5 27 21:45      

Pritariu, Ruta, etikeciu spausdinimas gali buti ir be spec. spausdintuvo, bet tai tikrai uztrunka, nes turi maketuoti, karpyti ir pan. Cia reiketu ziuret ko zmogui reikia, jeigu tik kelias atiketes atspausdint per men, tai dzin, galima pavargt, bet jei 20, 30 etikeciu/sav, tai tikrai siulau nusipirkt specialu spausdintuva etiketems. Greiciau ir paprasciau bus Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą