5-oji SNAP konferencija

Ką pasako mūsų kūno kalba ir judesys? Atsakymą sužinosime jau šį sekmadienį, 5-ojoje „SNAP“ foto konferencijoje, kur savo patirtimi dalinsis 8 profesionalūs Lietuvos fotografai: Algis Kriščiūnas, Tomas Kauneckas, Remigijus Zolubas, Albertas Pocej, Tomas Tumalovičius, Marla Singer (Rūta Jankauskaitė), Dominykas Bliznikas bei Visvaldas Morkevičius.

"Snap" konferencijų ciklas gali džiaugtis pripažinimu ir vis augančiu jaunųjų fotografų susidomėjimu. Ši jubiliejinė konferencija išaugo į dar didesnį renginį ir keliasi į Siemens areną, kurioje prie teorinių paskaitų prisideda net 8 praktiniai užsiėmimai. Juose savo jėgas galės išbandyti absoliučiai visi dalyviai. Kiekvienai studijai yra specialiai sukurti skirtingi scenarijai, kad workshop'o (užsiėmimo) dalyvis turėtų galimybę nufotografuoti situacijas, taip kaip gali nufotografuoti tik profesionalas.
Bus galimybė išvysti pasaulinės fotografijos parodos “Photokinos” naujienas bei sulaukti savo portfolio darbų įvertinimo iš fotografijos ekspertų, o geriausi darbai gaus mados žurnalo "L'official" įvertinimą - sudalyvauti jų fotosesijoje. Beje, konferencijos draugai "Pixelmator" kiekvienam atėjusiam padovanos savo nuotraukų redagavimo programą, padėsiančią fotografijos kely.

Visiems besidomintiems fotografija - tiesiog būtina ateiti į didžiausią Lietuvoje foto konferenciją, kurioje susitinka visi: kątik pradėję, praktikuojantys ir profesionalai.