Bendra „Photobike" ir „fotoKūdros" paroda

Muzikos ir meno festivalis „Be2gether“ drauge su fotomenininkais pristato trijų festivalio metų nuotraukų parodą. Foto darbai, išraiškingai atspindintys festivalio atmosferą, nuo balandžio 15 d. eksponuojami kino teatre „Forum Cinemas Vingis“. Rinktinę nuotraukų parodą inicijavo dviračiais keliaujančių fotografų klubas „Photobike“ ir fotografijos profesionalų bei mėgėjų bendruomenė „FotoKūdra“. Žinomi fotografai per tris metus festivalyje „Be2gether” įamžino išskirtines renginio lankytojų emocijas.

Pasak vieno iš parodos iniciatorių, fotografo Ramūno Danisevičiaus, idėja surengti šią ekspoziciją kilo tiesiog iš meilės fotografijai ir jau tradicija tapusių kelionių į festivalį „Be2gether“.

Praėjusią vasarą prie Norviliškių pilies vykstančiame festivalyje lankytojai jau galėjo išvysti nuotraukas iš pirmųjų dvejų „Be2gether“ metų. Papildytoje trečiojo „Be2gether“ nuotraukomis parodoje eksponuojamus kadrus įamžino dvylika profesionalių spaudos fotografų ir fotografijos mylėtojų: Algis Velička, Andrius Petrulevičius, Edita Urbonaitė, Irmantas Gelūnas, Gedmantas Kruopis, Saulius Žiūra, Paulius Lileikis, Darius Jurevičius, Kiril Cachovskyj, Aistė Laisonaitė, Mindaugas Eglinskas, Ramūnas Danisevičius.

Gegužės mėnesį parodą ketinama pristatyti ir Minske, kur festivalio šurmulio prisiminimais ir laukimu gyvena nemažai kaimynų baltarusių. Vasarą ši foto darbų kolekcija pasipildys naujais kadrais iš ketvirtojo „Be2gether” festivalio, vyksiančio birželio 25 – 27 dienomis. Klubo „Photobike“ nariai liks ištikimi dviračiams ir jau ketvirtą kartą į Norviliškes keliaus dviratėmis priemonėmis.