Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Noriu pirkti fotoaparata

     

Pranešimas grebliukas    2019 7 21 20:34      

Sveiki. Labai noriu fotoaparato. Nusiziurejau toki https://www.amazon.it/Fujifilm-Fotocamera-Digitale-Intercambiabili-Orientabile/dp/B07NLT36Q8?psc=1&SubscriptionId=AKIAIPHVZTVH6LZ5BFZA&tag=tech08c20-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07NLT36Q8&ascsubtag=dcw-1246559848163069740-21
kurnis aisku kainuoja nemazai, bet prastesnio nelabai noriu pirkti, nes poto manau gausis tik daugiau islaidu. Bet santaupu visiskai neturiu, jeigu taupyciau ir laukciau kol iseis ant fotoaparato, tai praeis kokie metai, o as jau noriu dabar fotografuoti... Galvoju apie paskola, kad ir kaip nenori jos imt, bet panasu kad vienintelis sprendimas... Gal zinote is kur gerai imti paskolas nedidukes?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Kestutis Audra    2019 7 24 19:38      

Kamerą tai tikrai puikia nusižiūrėjai, sveikinu Smile Jeigu neturėčiau savo Canon Eos, tai ir pats pasvarstyčiau apie šitos kameros įsigyjimą Smile Kas liečia paskolos imimą, tai patarčiau neimti tų paskolų, nes visų pirma gadinasi kredito reitingas, o antra tai net ir pigiausias kreditas atsieina ganėtinai nemažai. Bet tada vėlgi, kai pagalvoji kad tuos metus, kuriuos praleisi taupydama kamerai, galėtum praleisti fotografuodama.. Tai manau kad ne visada reikia žiūrėti finansinės naudos, o atsižvelgti ir į savo poreikius. Tad jeigu neturi jokios kitos kameros, tai manau pirmyn, pasiimk kreditą ir džiaukis puikia kamera Smile Kiek teko pačiam susidurti su kreditais, tai nedidelę sumą apsimoka imti iš greitųjų kreditų įmonių, tokių kaip https://www.paskoliukas.lt/viskas-apie-kredita/trumpalaikiai-kreditai/. Jeigu imtum brangesnę kamerą, tai didesnį kreditą siūlyčiau tada imti arba iš banko, arba iš P2P skolinimosi platformų.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Audrius Jonaitis    2019 8 27 18:40      

Aš žvilgtelčiau į fotofoto.lt, jei dar nenusipirkote. Rašo, kad galima ir per SBlizingą pirkti, galima ir pasiskaičiuoti įmokas/pabrangimą. Mano nuomone, kreditų geriau išvengti, bet jei norisi fotografuoti dabar - dabar ir pirkite. Tiesa, rekomenduoju papildomą akumuliatorių įsigyti, nebūtinai originalų.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą