Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Kaip sėkmingai parduoti savo fotografijos paslaugas?

     

Pranešimas Aphex    2015 11 30 14:36      

SEMINARAS - Kaip sėkmingai parduoti savo fotografijos paslaugas? VILNIUJE - 2015.12.6 (Sekmadienis).

Plačiau apie seminarą - http://www.fotojura.lt/seminaras/

Dalyvių atsliepimai iš Vilniuje vykusio seminaro:

Giedrė: Tai vienas geriausių ir vertingiausių seminarų, kuriuose esu dalyvavusi. Žiauriai verta ir apsimoka, o lyginant su tuo ką gaunate - net ir pigu. Nerealiai patiko Jurijus ir Neringa, o jų požiūris į gyvenimą, žmones, klientus - tiesiog žavi! Betarpiški, šilti, nuoširdūs, tiesiog įkvepiantys! Darkart labai ačiū už visus atvirus atsakymus ir patarimus.. visokeriopos sėkmės Jums!

Justina: Praktiniuose seminaruose apie fotografijos marketingą, fotografo finansų tvarkymus tik užsimenama arba kalbama epizodiškai, čia kalbėjom apie tai visą dieną ir tai viršijom seminaro laiko limitą Smile)), laikas bėgo nejučia, smagiai ir greitai, nes kursas labai intensyvus, informacija gerai struktūrizuota, kylo begalės klausimų Labai patiko atviras ir šiltas bendravimas, praktiniai patarimai, labai reikalingas spyris pirmyn Man daug kas susidėliojo į \"lentynėles\". Ačiū Jums ir sėkmės toliau.

Eduardas: Ačiū Jurijau už seminarą - užpildėte išprusimo ir patirties spragas. Įvardinai garsiai tai, ką tarsi žinojau, bet negalėjau suvokti, ko tiksliai nežinau ar nesuprantu. Dabar viskas stojasi į savo vėžes. Sėkmės Kaune ir Klaipėdoje. p.s Kas dar dvejoja ir nežino ar jiems bus naudingos gautos žinios - pasižiūrėkite į savo užimtumo kalendorių, ir jei jis stipriai \"kiauras\", tai seminaras Jums bus tikrai į naudą.

Kaina: Seminaras - 80 Eur.
Seminaras + Portfolio peržiūra - 95 Eur.

REGISTRACIJA: el.paštu - info@fotojura.lt arba seminaro puslapyje - http://www.fotojura.lt/seminaras/

Prisijunk prie mūsų dabar ir pasiruošk ateinančiam fotografijos sezonui!

FotoJura portfolio: www.fotojura.lt
Facebook: https://www.facebook.com/Fotojura.lt
Kilo klausimų? Daugiau info: info@fotojura.lt


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą