Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

fotoKūdra vs eFoto

     

Pranešimas Aurimas Valevičius    2014 9 12 13:02      

Labai smalsu kiek narių yra abiejuose tinklapiuose ???
Būtų lengviau apsispręsti dėl tinklapio pasirinkimo. Randu daug pažįstamų, kurie kelia nuotraukas į abu tinklus. Gal ir gerai ... nežinau. Gana maža ta Lietuvos auditorija, bet jei kolegos ir šiaip žiūrovai pasiskirsto, - galima gal ir į abu dėti nuotraukas. Bet jai dauguma dubliuojasi... tai nežinau.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2014 9 12 13:42      

Pastaruoju metu būna dienų, kai kūdroje net nebūna penktosios geriausios dienos foto. Nes įkeltos buvo tik keturios... Manau tai viską pasako. Šis projektas pamažu nyksta.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Aurimas Valevičius    2014 9 12 14:12      

Gal ir gali būti nedaug nuotraukų ? Mažiau kiekybės - daugiau kokybės. Bet kokybės kontrolės nėra (nelabai gal ir gali būti)..., bet kokybės stimuliavimas ir žmonių pritraukimas galėtų būti.
Manau viena iš bėdų - nėra grįžtamo ryšio tarp nuotraukos ir komentarų. Nėra pranešimu jei kas komentuoją tavo nuotrauką ar parašo forume po tavo rašto.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Hermis Preikštas    2014 9 18 20:38      

buvo laikas, kai ir kūdroj ir efoto virė gyvenimas. Vis tik svarbiausia yra redakcinis turinys, tik jis gali nuolat pritraukti auditoriją. Kūdra palikta savieigai, todėl ir atmiršta.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą