Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

fotojuosta

     

Pranešimas    2013 2 26 10:38      

ar teisybe kad fotojuosta gali apsviesti aerouosto skaneris?ar mifas?gal kas esat susidure?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas V. Mikšys    2013 2 26 10:47      

Kiek švietė, niekad nieko nepastebėjau.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gediminas M.    2013 2 26 19:46      

Suvyniok paketa su juostom i aliuminio folija, kad nespelioti - garantuotai viskas bus gerai.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Mindaugas Jarockis    2013 2 26 23:00      

Juostų tikrai neperšvies, bet apsauga iškratys viską Very Happy

O jei rimtai, tai niekas nieko neperšviečia.




[quote:c76d89a07b=\"Gediminas M.\"]Suvyniok paketa su juostom i aliuminio folija, kad nespelioti - garantuotai viskas bus gerai.

_________________
-------------------------------------------
baltavarna.com


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Simōne Saref    2013 2 27 0:39      

šiaip tai peršviečia, web'e nemažai apie tai diskusijų/informacijos ir netgi juostų gamintojų tyrimų su vaizdine medžiaga 'prieš ir po'. bet. labiausiai tai liečia aukšto ir labai aukšto ISO juostas - jos tam jautriausios, be to informacija/aliarmas neva tai kilęs iš anksčiau, kai oro uostose buvo naudojami stipresni rentgeno aparatai, sakoma, kad šiais laikais dugelyje oro uostų tokie aparatai neva tai pakeisti silpnesniais (kurių ir poveikis juostoms mažesnis), tačiau nereikia tokios aparatūros tikėtis 'mažiau civilizuotų' šalių oro uostuose (žiūrint kur skrendat, kokios šalys, kiek kartų bagažas bus peršviečiamas etc.), bet kuriuo atveju, geriau juostas laikyti tašėje su savimi - neva tai silpnesnis rentgenas nei tas, kuriuo peršviečiamas visas kitas bagažas. kai kurių šalių oro uosto darbuotojai geranoriškai reaguoja į prašymą juostas patikrinti išimtas iš tašės, kad nebūtų švitinamos - žino, kas tai yra ir kodėl to reikia, bet tai daugiau išimtis nei taisyklė, be to geriausia tartis dėl tokios procedūros iš anksto, nes gali užtrukti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2013 2 28 1:08      

folija tiktu jai bagaza atiduodi bet jai su savim nestis-itars iskarto.butu optimalu deretis su apsauga,gal ir praleis tada.iso 800 porta.jautri tikrai..aciu uz pagalba.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą