Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Ar kultūros centruose reikalingi fotografų būreliai?

     

Pranešimas Ieva Laurinavičiūtė    2013 1 24 21:53      

Visame pasaulyje yra tiek vaikų ir suaugusiųjų norinčių lankyti įvairius būrelius. Visuose miestuose galima rasti: dailės, muzikos, dramos, dainavimo, šokių būrelių, kurie organizuojami ne tik mokyklose, bet ir kultūros namuose, kur mokytis gali ne tik paaugliai bet ir suaugę. Žinoma, neretai pasitaiko norinčių lankyti ir fotografijos būrelį, tačiau pastebėta, kad tokia galimybė suteikiama tik moksleiviams. Taigi, suaugusiems belieka lankyti įvairius fotografijos kursus, mokytis privačiai ar studijuoti fotografiją. Tačiau, vėlgi iškyla problema, nes fotografijos studijos ar kursai rengiami tik didžiuosiuose miestuose, o privatūs mokymai yra brangūs.
Apžvelgus tokią situaciją, peršasi mintis įvesti naują kultūros produktą – fotografijos būrelį. Tuomet, būtų suteikta galimybė lankyti fotografijos būrelius, ne tik moksleiviams, bet ir suaugusiems, nes jie būtų organizuojami kiekviename kultūros centre.

Taigi, kaip manote ar reikia įvesti naują kultūros produktą - fotografijos būrelį, kurie būtų organizuojami kiekviename kultūros centre?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Justas    2013 1 25 9:01      

Taip, reikėtų.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Zigmantas Pocius    2013 1 25 21:17      

Ir gerai kad atsirastu Klaipedoje!

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Ievutu Jakutyte    2013 1 26 21:21      

Manau, kad reiktų. Tai paskatinimas vaikams.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Luce    2013 1 28 16:58      

Paauglystėje pati lankiau tokį būrelį, labai faini prisiminimai. Tad aš tik už. Jei toks būtų, sūnų tikrai leisčiau.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas V. Mikšys    2013 1 29 10:22      

Jei suaugusiems – pavadinkite geriau \"fotografijos klubas\" (pats tokiam priklausau) – būrelis skamba kažkaip moksleiviškai.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą