Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Papostinsiu kas vyko po vienu Sh(n)arzu apie gejus

      Puslapiai:   1   2   3   4   5  

Pranešimas aidas a .    2010 5 07 21:41      

tei tei rašo:
aidai a. kas buvo? Kalbejom mes? nepamenu? Apie ka ten viskas?

Kalbėkite ir toliau.
"Į sveikatą..."!


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Kafkis    2010 5 07 21:46      

Tai as ir klausiu apie ka mes ten buvome kalbeje? Nu tikrai nepamenu. Tikrai idomu pasidare.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Apsnūdę    2010 5 08 2:19      

nekenčiam KITAIP gyvenančių, mąstančių, atrodančių, mylinčių ir tai yra faktas kaip blynas, didžiuma dalis visuomenės viso labo banderlogų gauja, kurioje nėra vietos baltoms varnoms... aš dar gerai pamenu įvykį kada vien tik už ilgus plaukus (!!!) atsidūriau ligoninėj su sulaužytais šonkauliais, tai ką čia bekalbėt apie seksualinių mažumų problemas... kas absurdiškiausia, kad visiems užkliūva grupelė homoseksualų, reikalaujančių savo kaip piliečių teisių, o didelė visuomenės dalis apspangę mankurtai nesusirūpina savo kasdien pažeidinėjamom teisėm... ech kad visi eitų streikuot prie seimo už savo teises, o dabar tupi savo menkuos buteliuos ir dar tėvynės gelbėtojais drįsta vadintis... zoologijos sodas.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 5 08 9:05      

Ne tame esmė - ES ir jos p..rai kiša mums savo ištvirkimą, už mokėsčių mokėtojų pinigus 800 pareigūnų dirbs ir rizikuos savo gyvybę, o rizika manau bus nemaža, nors 95 proc. jų mielai panaudotų savo bananus ant p...ų. Iš kitos pusės geras renginys - Policijos paradas, kadangi jų daug daugiau nei...ų bus.
Normalių žmonių teises gen. komisaras(matyt, labai prijaučia p..ams) pažeidė- pažadėjęs konfiskuoti ir kiaušinius ir pomidorus- nuo kada tie produktai yra uždrausti? Tada visus vyrus, kuriuos traukia moterys, galima irgi sulaikyti už išprievartavimo pasikėsinimą, kadangi juk visi pimpalus turi, tai gali ir pasikėsinti gi kada nors. Nusimato įdomi diena, pi....ai nepraeis, kadangi ką keli šimtai padarys prieš tūkstančius žmonių -- ar p..ai nepažeidžia visuomenės norų ? Juk didžioji Lietuvos gyventojų dauguma prieš, gėda teisėtvarkos institucijoms, kurios p...us saugo labiau nei prezidentus. yra geras maršrutas naujam p..ų paradui - namai-lagaminas-stotis- Osvencimas arba Sibiras.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2010 5 08 9:34      

Tolerancija lietuviškai yra pakantumas. Nuo žodžio pakęsti. Tai reiškia, kad neprivalau žydrųjų mylėti, neprivalau jų garbinti, neturiu netgi suprasti - turiu juos pakęsti. O tokioje šviesoje natūralus ir lengvas pasišaipymas.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 5 08 9:53      

tikrai, galima tik pakesti...

Paskutinį kartą redagavo Miau, 2010 5 09 8:52 . Redaguota 2 kartus(ų)


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas 17871    2010 5 08 11:49      

trust rašo:
"Draudžiama talpinti turinį ir informaciją, kuria tyčiojamasi, niekinama, skatinama neapykanta ar kurstoma diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, _seksualinės orientacijos_, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų."


tai ne tik fotoKūdros taisyklės, tai galiojantis Lietuvos Respublikos įstatymas, už kurio pažeidimą baudžiama. so, kai kurie veikėjai, kurie _jau_ per daug sau leido, siekdami būti patraukti baužiamojon atsakomybėn, prieš viešai pasisakydami, prafiltruokit savo isterikas, būkite tokie malonūs, o dar geriau - savo fobijas pasilaikykit sau.

trust, tei tei, Apsnūdę Batų Padai - gerbiu ir žaviuosi. ir nors aš esu hetero, bet man ne tas pats.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 5 08 12:07      

so so

Paskutinį kartą redagavo Miau, 2010 5 09 8:51 . Redaguota 1 kartą


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas 17871    2010 5 08 12:15      

Siama rašo:
17871> so, so, uz sudinas paklodes!


Siama, jos tik Jūsų mintyse, t.y., kokios Jūsų mintys, tokia ir Jūs pati :)


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas TNT    2010 5 08 12:26      

o tu Siama gal apskritai nešiki? Smile

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas Miau    2010 5 08 12:55      

ant paklodziu tikrai ne, o TNT-NEJAUGI? Nesiaudrink, perskaiciau Kauno dienoj
11.48 val. užfiksuotas pirmasis incidentas, kai prie homoseksualaus žmogaus priėję skustagalviai apibėrė jį įžeidimais ir šūksniais, kad tokie kaip jis daro gėdą Lietuvai. Į apsižodžiavimą skubiai įsikišo policijos pareigūnai ir įsikarščiavusiuosius nuramino. Tuo metu prieš gėjų eitynes pasisakantys žmonės laiko plakatus "Nuokrušoms ne!"

Minioje sutikta maždaug 45 m. moteris irgi liejo nepasitenkinimą. Girdi, jei leidžiame gėjų eitynes, netrukus imsime toleruoti ir pedofilus. "Pažiūrėkite, kokią netvarką jie palieka viešbučiuose - šūdinas paklodes", - plūdosi moteris.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas TNT    2010 5 08 13:14      

viena mano pažįstama mergina, irgi tipo sako, kaip ten vyras kitam vyrui kiša į tą vietą yra šlykštu. O pati, niekad analinio nebandei? - klausiu jos. Ji atsako - bandžiau.
!?
Smile


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 5 08 16:59      

Niekas nieko nekursto- kurstymas būtų - jeigu viešai visus kviesčiau ateiti į paradą ir fiziškai žaloti seksualines mažumas -- tiesiog buvo pasiūlytas kitas maršrutas jų sekančiam paradui, didžioji tautos dalis yra prieš iškrypimus - kadangi šios dienos gėjų paradas buvo :
Nedoros ir ištvirkėliško gyvenimo propagavimas.
Lietuvių tautos vertybių ir tradicinės šeimos paniekinimą.
Nusikalstama veikla prieš jaunąją kartą.
Prieštaravimas gamtos dėsniams.
Dorovinio nuosmukio demonstravimas, chaoso kelimas, bei maištas prieš katalikų tikėjimą.

didžioji Lietuvos gyventojų dalis yra prieš Sodomiją, nepriaugs Lietuvoje ištvirkimo sėkla.
Nepergyvenkite, ištvirkimo propaguotojai, jumis tik pasinaudos, o norinčiai ateiti į Pasaulinę valdžią elitai -- jus irgi būsite nereikalingi.
Kol nebuvo to parado - gėjai ir lesbietės buvo gi tarp mūsų- niekas iš jų nesityčiojo, bendravo kaip su lygiais žmonėmis, o šis paradas buvo kažkam labai naudinga provokacija, kuri suskaldytų ir taip silpną visuomenę į 2 stovyklas, dirbkite vardan katalikiškos šviesios Lietuvos ateities, kadangi galime tapti pirma Europos šalimi, kuri netaps prieglauda ištvirkimams.


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 5 08 17:27      

Aš, kaip šeimos žmogus, pirmiausia remiuosi šiuo Konstitucijos 38 straipsniu, skelbiančiu, kad šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas, kad valstybė saugo ir globoja šeimą, motinystę, tėvystę ir vaikystę, kad santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu, kad valstybė registruoja santuoką, gimimą ir mirtį, kad valstybė pripažįsta ir bažnytinę santuokos registraciją, kad sutuoktinių teisės šeimoje lygios, kad tėvų teisė ir pareiga - auklėti savo vaikus dorais žmonėmis ir ištikimais piliečiais, iki pilnametystės juos išlaikyti o vaikų pareiga - gerbti tėvus, globoti juos senatvėje ir tausoti jų palikimą.

Ir manau kad Lietuviai tikrai neleis padaryti konstitucinio perversmo.


Paskutinį kartą redagavo arkanoidas , 2010 5 09 10:52 . Redaguota 1 kartą


» Tema uždaryta.   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 5 08 17:28      

santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu --ir nebus jokio ištvirkėliško konstitucijos pakeitimo.

» Tema uždaryta.   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4   5  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą