Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Trinimui.

     

Pranešimas arkanoidas    2010 2 24 20:58      

......

Paskutinį kartą redagavo arkanoidas , 2010 2 26 5:40 . Redaguota 3 kartus(ų)


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas VaRom    2010 2 24 21:45      

nematau problemos, pasikeisk ta nick'a i pvz. "masturbatorius" ir niekam nereikes Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Craban    2010 2 24 21:53      

Na, kadangi akivaizdu, kad tokio paties niko tikslingas (nekalbu apie sutapimus) pasirinkimas gali būti reikalingas vieninteliam, kenkėjiškam, tikslui aš manau reikia drausti. Kad adminui nebūtų perdaug darbo manau jau seniai laikas turėti moderatorių tokioms smulkioms problemoms spręsti.


P.S. Ir temą iš fotografijos perkelti į paplepesius, ar puslapio skiltį būtų tikslinga.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas 17871    2010 2 24 21:56      

tiesą sakant, asmeninės dviejų-trijų žmonių razborkės viešoje erdvėje jau užp*so, aiškinkitės tyliai, už kadro, BET besidubliuojančių nei nick'ų, nei vardų/pavardžių fotoKūdroj neturi būti

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Donatas Guzevicius    2010 2 25 0:09      

pirmą kartą susidūriau su tokiu variantu forume... Visuose forumuose, kuriuose tenka dalyvauti, tokie dalykai negalimi. Gal čia adminas kažkur varnelės neuždėjo?
P.S. menkas iš manęs kompiuterastas... Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Admin    2010 2 25 8:37      

Unikalus yra prisijungimo vardas. Vardas ir pavardė to unikalumo neturi, bet svetainės kūrimo pradžioje nebuvo galvota, kad su tuo iškils problemos, nes vardas ir pavardė labai retai kada sutampa. Jeigu būtų taip ir naudojama neiškiltų jokių problemų. Dabar rimtai galvojama kaip iš tikro išspręsti šią problemą, kai buvo pradėti vartoti nick'ai arba tik vardai.

Bet tai apie normalų vartojimą. Piktybiški vartotojai gali aišku susikurti įvairius dalykus kaip kad pradžioje nick'o padėti tarpą, paimti vieną iš raidžių iš rusiško ar kito alfabeto ir pan. Nuo visko neapsisaugosi. Bet tai yra aiškiai piktybiniai veiksmai siekiant apsimesti kitu vartotoju, pasinaudojant juo šmeižti, įžeidinėti kitus, skleisti melagingą informaciją ir tai nagrinėja jau teisėsauga. Apie ši variantą ir galvojama. Yra www.cyberpolice.lt, kurie tuo ir užsiima.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Herkus    2010 2 25 12:09      

Admin rašo:
.... pradžioje nick'o padėti tarpą, paimti vieną iš raidžių iš rusiško ar kito alfabeto ir pan..


Oooo ... instrukcija :DDDDD


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas vi.    2010 2 25 20:15      

arkanoidas rašo:
Kadangi jau tikrai įgriso vieno internetinio masturbatoriaus fokusai, tai noriu paklausti pas Jūs, ar turėtų puslapio administracija sutvarkyti prisijungimo ir vardo pakeitimo funkciją taip -- kad jau nebegalima būtų pasikeisti niką į jau naudojamą kokio kito kūdros dalyvio .
Nes niekas negarantuotas, kad koks nors adomėlis nepataps Jūsų "antrininku", darančiu kvailystes ir nuo jūsų vardo nepradės rašinėti visokias blėvyzgas.
Ar puslapio administracija ant tiek bejėgė, kad negali susitvarkyti savo valduose, tai jeigu kūdriečiai nėra apsaugoti nuo tokių dalykų, tai gal geresnis variantas jiems yra ....-.....to ?


Arkanoidai,

turbūt jau matei admin'o pasakymą, kad toks siūlymas kaip tavo yra geras, bet, deja, dabartinėj situacijoj su dabartinėm sąlygom nėra lengvai išsprendžiamas.

turbūt, būdamas didelis ir protingas vyras, supranti, kad geriausia reakcija į tuos, kurie užknisa tiesiog nereaguoti ir jiems galų gale, nesulaukus JOKIOS reakcijos, nusibos ir baigs "daryti kvailystes", kaip kad sakai.

būnant kažkokios, tas pats kokios - šeimos, darbo, kūdros, ledų valgytojų - bendruomenės nariu yra švelniai pasakius negarbinga pilti visokio tipo paplavas ant tos benduomenės narių/steigėjų/ir t.t. aš nešneku apie konstruktyvią kritiką, jos beveik visada ir visur reikia, jei moki pateikti ir kitiem žmonėm prieinama kalba taip, kad jie ją priimtų (čia yra didelis menas). tiesiog jei būni, tai būk, tobulindamas tas bendruomenes iš gerosios pusės, o ne keldamas pykčius, kas yra labai užkrečiama ir tiesiog ypač nemalonu. jei yra TAIP negerai, kad nesibūna, tiesiog imk ir išeik, esu įsitikinusi, kad taip yra geriau visiems, o tau garbingiau - nebūti ten, kur yra blogai. niekas nepadėkos, kad čia su mumis visais didvyriškai kankinaisi. o jei nėra taip blogai, kad išeitum iš bendruomenės, tai baik skleisti pyktį ir užsiimk konstruktyvesniais darbais.

pyktį siūlau išlieti sporto salėje, jėgų perteklių - žaidžiant su vaikais. nebūk čia tiek daug, geriau paskaityk knygų, pasimokyk, kad galėtum pasiilgti šitos bendruomenės.

turbūt sutiksi, kad žmogui pirma reiktų apsišluoti savo kieme - bendravimo būde, kalboje, reakcijose - kad pasaulis pasidarytų gražesnis ir priimtinesnis jame būti.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 2 25 21:13      

Very Happy , jeigu pastebėjai --seniausiai jokio pykčio -- pačioje pradžioje iš neapdairumo pasirinkau stabelį netinkamą.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą