Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Prestigio fotografijų konkursas - Žmonės.Menas gyventi!

     

Pranešimas Inga Kancleriene    2007 4 25 15:15      

Prestigio - dimaniškiausias IT gamintojas, skelbia kasmetinį fotografijų konkursą tema - Žmonės. Menas gyventi. Konkursas vyks Balandžio 30 - Birželio 25 dienomis.
Konkursas skirtas fotografams mėgėjams ir profesionalams. Tema atspindi, kad technologijos emocijų ir jausmų nepakeičia, kad būtent žmonės yra gyvenimo menas ir variklis. Nėra nieko gražesnio ir įspūdingesnio už jausmus ir emocijas, kurios atveria duris į spalvingesnį pasaulį.
Detalesnė informacija apie konkursą ir visos taisyklės bus www.prestigio.lt bei https://art.prestigio.com. Sekite informaciją.
Pagrindinio prizo laimėtojas gaus Prestigo nešiojamąjį medijos grotuvą PMR-701 bei 700USD piniginį prizą.
Nominacijoje "Prestigio. Menas gyventi" laimėtojas gaus odinį Prestigio išorinį kietąjį diską bei 300USD piniginį prizą. Fotografijos turi atspindėti bent vieną iš Prestigio gaminamų produktų.
Nominacijoje "Vaikai. Menas gyventi" laimėtojas bus apdovanotas Prestigio kietuoju išoriniu odiniu disku bei 300USD piniginiu prizu.
Autorius, už savo darbą surinkęs daugiausiai balsų internetiniame puslapyje https://art.pretsigio.com gaus Prestigio nešiojamąjį medijos grotuvą PMP-501 bei 200USD piniginį prizą.
Daugiau informacijos apie prizus bei konkurso sąlygas rasite www.prestigio.lt
Dalyvaujančias fotografijas pamatysite http://art.prestigio.com/competitions/photo_2007.xhtml


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Inga Kancleriene    2007 4 27 16:22      

Konkurso taisykles: http://www.prestigio.lt/pages.cfm/photo_contest_2007

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą