Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Renginiai
 

Siemens arena skelbia fotokonkursą "Įspūdinga!"

     

Pranešimas Renginiai    2008 7 20 9:50      

Siemens arena skelbia fotokonkursą "Įspūdinga!"

Skelbiamas foto konkursas ĮSPŪDINGA!

Atėjo įspūdingiausių akimirkų įamžinimo metas! „Siemens“ arena, vadovaudamasi šūkiu „Didžiausi renginiai, didžiausi įspūdžiai“ skelbia foto konkursą „Įspūdinga!“
Nuo birželio 16 d. iki rugpjūčio 24 d. siųskite nuotraukas, kuriose užfiksuotas didžiausias Jūsų įspūdis. Visai nesvarbu, kas tai: nuotaika, emocija, gamtos išdaiga ar kita nepamirštama akimirka, tiesiog pasidalinkite su mumis įspūdžiu, kurio negalite pamiršti.

Pagrindinės konkurso taisyklės yra šios:

• fotografijos siužetas turi atitikti projekto idėją – „Įspūdinga!”;
• fotografijose negali būti panaudotas fotomontažas;
• fotografijos siužetas ir pati fotografija turi nežeisti fotografijoje pavaizduotų žmonių garbės ir orumo, nepažeisti kitų asmenų teisių ir teisėtų interesų, vyrų ir moterų lygių galimybių, kitų teisės aktų reikalavimų, geros moralės ir etikos normų;
• autorius pats atsako už fotografijoje matomų žmonių atvaizdo, prekės ženklo, bet kokio kito intelektinės nuosavybės teisių objekto, taip pat kitų fotografijoje esančių vaizdų panaudojimo legalumą;
• fotografijos techniniai parametrai: minimali rezoliucija 2800 x 2200 pikselių;

Konkurso nuotraukų atranka vyks įvertinus, kaip jose laikomasi šių taisyklių, ir kaip nuotraukos atitinka konkurso temą „Įspūdinga!“.
Vienas autorius konkursui gali atsiųsti ne daugiau kaip 5 nuotraukas (vienos fotografijos failas turi būti ne didesnis nei 200 KB). Nuotraukas siųskite el. paštu reklama@siemens-arena.com. Įspūdingiausios nuotraukos bus atrenkamos* ir publikuojamos interneto svetainėje www.balsas.lt.
Šio „Siemens“ arenos skelbiamo foto konkurso nugalėtoją rinks kompetentinga komisija, kuri nuotraukas vertins anonimiškai, t. y. nežinodama nuotraukų autorių pavardžių. Komisiją sudarys:
• Stanislovas Žvirgždas, Lietuvos fotomenininkų sąjungos valdybos atsakingas sekretorius
• Ramūnas Danisevičius, fotografas, fotomenininkų sąjungos narys
• Skirmantas Valiulis, fotografijos, televizijos ir kino kritikas
• Jonas Staselis, Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas
• Antony Asael (Belgija), keliaujantis pasaulio vaikų fotografas aplankęs daugiau nei 200 šalių, tarptautinio projekto "Art in all of us" www.artinallofus.org. sumanytojas ir įgyvendintojas.

Su konkurso laimėtoju ar paskatinamųjų prizų laimėtojais bus susisiekiama jų nurodytais kontaktiniais duomenimis.
Konkursą laimėjusios nuotraukos autorius bus apdovanotas įspūdingais prizais:
• asmeninės foto parodos surengimas „Siemens“ arenoje;
• profesionalaus fotografo iš studijos FOTOS konsultacijos ir patarimai;
• nugalėtojas turės galimybę įamžinti „Siemens“ arenoje koncertuosiančio užsienio atlikėjo koncertą su profesionalia foto technika;

Kitos dešimt geriausių konkurso nuotraukų bus eksponuojamos „Siemens“ arenoje, o jų autoriai apdovanojami paskatinamaisiais prizais.

Konkurso organizatorius neatsako už laimėjimų neatsiėmimą, jei laimėjęs asmuo nepateikia savo kontaktinių duomenų, jei nurodytais kontaktiniais duomenimis su juo konkurso organizatorius negali susisiekti, jei kontaktiniai duomenys nurodyti netiksliai ar neteisingai, taip pat jei laimėtojai neatvyko atsiimti prizų, praėjus 30 d. nuo pranešimo apie laimėjimą.

Konkurse gali dalyvauti visi – ir profesionalai, ir pradedantys fotografai, mėgėjai. Konkursui siųskite tik savo paties darytas nuotraukas. Konkurso organizatorius neprisiima jokios atsakomybės dėl nuotraukose užfiksuotų vaizdų ar pačių nuotraukų atitikimo LR autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo taip pat kitų teisės aktų reikalavimams. Jeigu būtų nustatyti šie pažeidimai, nuotraukų autorius ir jo nuotraukos yra pašalinamos iš konkurso. Jeigu šios aplinkybės būtų nustatytos pasibaigus konkursui ir nuotraukų autorius būtų paskelbtas konkurso nugalėtoju arba apdovanotas paskatinamuoju prizu, jam prizai nėra teikiami. Nustačius aukščiau nurodytus pažeidimus nuotraukų autorius privalo atlyginti dėl pažeidimų konkurso organizatoriaus ar trečiųjų asmenų patirtą žalą.
Konkurso dalyvis dalyvaudamas konkurse (atsiuntęs savo nuotraukas) sutinka, kad konkurso organizatorius turi teisę geriausius darbus neatlygintinai naudoti konkurso reklamos ir informacijos apie konkursą sklaidos tikslais neatsiklausdamas autoriaus. Bet kokiu būdu publikuodamas atsiųstas nuotraukas konkurso organizatorius įsipareigoja nurodyti jų autorių. Atsiuntęs savo nuotraukas į konkursą autorius sutinka su šiomis taisyklėmis. Nepatekusių į konkursą nuotraukų failus po konkurso organizatorius įsipareigoja sunaikinti.
Asmuo dalyvaujantis konkurse sutinka, kad jo atsiųstos nuotraukos šio konkursų sąlygose nustatyta tvarka būtų publikuojamos neatlygintinai.
Dalyvaudamas konkurse (atsiuntęs savo nuotraukas), konkurso dalyvis sutinka, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys konkurso vykdymo, konkurso laimėtojų nustatymo bei paskelbimo ir reklamos bei informacijos apie konkursą sklaidos tikslais.

* nuotraukos atrenkamos konkurso organizatorių nuožiūra, atsižvelgiant į šiose taisyklėse numatytus nuotraukų atrankos kriterijus


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Leonardas Rimkus    2008 7 21 10:36      

Jo, sutalpint 6 Mpix į 200 kb - tikrai įspūdingai Smile))

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą